Nieuws

Heb jij ook interesse in de historie van Genemuiden?

Stichting Vrienden van Oud Genemuiden…Dat is tussen de bagger zoeken naar schatten die op de bodem van de binnenhaven verborgen liggen. Dat is in oude kranten en aktes speuren naar een volgende stap in een stamboom.

Dat is je verdiepen in een stukje Genemuider historie en dat voor de toekomst vastleggen: soms op papier, soms op film, of in een expositie. Dat is binnengekomen oude foto’s ordenen, of proberen te achterhalen wie de personen zijn die erop staan.Dat is meedenken en meewerken in alles wat de cultuur en historie van Genemuiden aangaat.

Dat is samen met een enthousiast team een interessant en veelzijdig museum runnen. Een museum waarin zoveel gebeurt dat er voor iedereen met hart voor Genemuiden wel een passende taak is. En waar altijd handen nodig zijn!

Bent u zo iemand die het leuk vind om bezig te zijn met en voor Genemuiden en zou u deel uit willen maken van ons enthousiaste team? Stuur dan een mailtje naar: info@oudgenemuiden.nl of bel 06-20013356, dan maken we vrijblijvend een afspraak om eens te praten!

Museum
SVOG