Nieuws

Hebt u hart voor Genemuiden?

U kent ons als een actieve stichting die zich inzet voor de cultuur(historie) van onze woonplaats Genemuiden: de Stichting Vrienden van Oud Genemuiden. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar mensen die net als wij Genemuiden een warm hart toedragen en het leuk vinden om met de cultuur en geschiedenis van Genemuiden bezig te zijn.

De activiteiten waarmee we als vrijwilligers bezig zijn, zijn heel breed: U kunt ons afgelopen periode voorbij hebben zien komen als de mensen die de vondsten uit de binnenhaven aan het uitzoeken waren, tijdens de herdenking en in de documentaire-serie rondom de veerpontramp, vanuit het magazine Oud Nieuws met artikelen over de achtergrond van Genemuiden of als de speurneuzen die het orgel van burgemeester Ten Velde hebben opgespoord en teruggebracht naar Genemuiden. Het is maar een greep uit wat we doen….

Bent u ook iemand het leuk vindt om zich op deze manier in te zetten voor Genemuiden en zou u deel uit willen maken van ons enthousiaste team? Stuur een mailtje naar: info@oudgenemuiden.nl of bel 06 2001 33 56.

Museum
SVOG